U bent hier

Privé laboratorium LABpartners overgenomen door AML

Gezien de overname van het laboratorium LABPARTNERS, waarmee tal van huisartsen uit de streek samenwerkten, zouden we graag het labo van het A.Z. Sint-Maria willen voorstellen als een interessant alternatief.

Zoals u wellicht weet, bieden we sinds vele jaren deze service aan en hebben we intussen geïnvesteerd in de implementatie van een artsenserver met resultatenviewer, analoog aan het systeem van de grote private laboratoria, waarop huisartsen permanent kunnen inloggen om analyses aan te vragen en resultaten te raadplegen.

Daarenboven bieden we de meerwaarde van een 24/7 beschikbaarheid in de regio en een grote flexibiliteit m.b.t. de ophaling van de stalen.

Tevens wensen we te benadrukken dat het laboratorium en de klinisch biologen volledig geconventioneerd zijn, waardoor er in tegenstelling tot de meeste private laboratoria  nooit ereloonsupplementen, noch kosten voor bloedafname of transport worden aangerekend.

Intussen zijn wij steeds beschikbaar voor een vrijblijvende afspraak, waarbij we het laboratorium en de dienstverlening persoonlijk kunnen toelichten.